Portfolio

Great Lakes Travel, reizen Amerika en CanadaGreat Lakes Travel BV: Copywriting en zoekmachine optimalisatie, advies visuele aspecten

 Great Lakes Travel BV: “Mevrouw Manger is tussen november 2011 en februari 2012 ingehuurd voor het schrijven van website teksten en het optimaliseren van SEO. In totaal heeft zij gedurende ongeveer 500 uur website teksten geschreven voor de website www.greatlakes-travel.nl. In het bijzonder heeft zij 35 reizen en 200 bestemmingen beschreven. De schrijfstijl van mevrouw Manger is foutloos, grammaticaal correct, en bijzonder aantrekkelijk. Sinds zij haar opdracht afrondde, is het aantal aanvragen van klanten voor deze specifieke reizen enorm gestegen. Wij zijn bijzonder tevreden! Met vriendelijke groeten, Frans van Woensel, Commercieel Directeur” 

Mangrove Inn PhilppinesMangrove Inn, vakantiehuis Filipijnen: Copywriting en advies visuele aspecten

Mangrove Inn: “Hartelijk dank voor je input! Ik heb alles veranderd wat ik op dit moment kon doen. Over de fotos heb je helemaal gelijk. De beste optie om dat te veranderen is zelf een keer fotos maken. Mogelijk ben ik er binnenkort voor een paar dagen. Anders gaan we het via de house keeper proberen. Dat been op de laatste foto heb ik weg ge-fotoshopped. Tijdens het updaten kwam een hele dikke inquiry binnen. Die heeft dus binnen 5 minuten reply op maat gekregen! Die gaat vast boeken! Nogmaals hartelijk dank! Groeten, Huub Raaijmakers”

Moes Eet- en DrinklokaalMoes Eet- en Drinklokaal Amsterdam: Advies zoekmachine optimalisatie