De aantrekkingskracht van persberichten

Persberichten | Dreamwords SEO & CopywritingVoorheen werden persberichten puur gemaakt in de hoop een plaatsing te krijgen in kranten en andere publicaties. Tegenwoordig kunnen persberichten echter een veel groter doel dienen door internet. Een goed persbericht is namelijk niet meer alleen voor nieuwtjes. U kunt elke gewenste informatie uitbrengen op vele verschillende Social Media platformen, wanneer u maar wilt. Met de juiste zoektermen erbij heeft u een effectieve tool in handen die u bezoekersaantallen enorm kunnen vergroten.

Direct resultaat

Het plaatsen van persberichten op verschillende nieuwssites zorgt voor een grote voorsprong op uw concurrenten, omdat deze direct in live news feeds verschijnen. Op deze manier worden duizenden mensen tegelijk geïnformeerd over uw product of dienst en vergroot u uw merk-  en naamsbekendheid. Daarbij creëert u meerdere links die verwijzen naar uw site en wat weer een stijging op zoekmachines oplevert.

Dreamwords SEO & Copywriting  zorgt voor pakkende persberichten die aansprekende en professionele informatie bevatten. Ook wordt onderzocht welke sites het meest interessant zijn om deze berichten op te publiceren.

Meer informatie over de werkwijze van Dreamwords SEO & Copywriting