Wat betekent SEO voor uw onderneming

SEO2Go Workshop | Dreamwords SEO & CopywritingDreamwords SEO & Copywriting  biedt u de mogelijkheid te kiezen voor het volgen van een unieke interactieve workshop, waarbij in een halve dag wordt uitgelegd wat SEO is en wat het voor uw website kan betekenen. Het bijzondere en leuke aspect is dat tijdens deze workshop zoektermen worden behandeld en gebruikt, die specifiek voor uw onderneming gelden. Deze kunt u na afloop direct implementeren in de teksten op uw eigen site.

SEO2Go is zo opgezet dat alle deelnemers een kans krijgen om mee te denken en doen. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd welke woorden in hun optiek een kans maken om te scoren. Hieruit kunnen zeer bruikbare en verrassende ideeën voortvloeien. Op deze manier krijgt u in korte tijd een schat aan nuttige informatie die uw website naar een hoger niveau zal tillen.

SEO2Go Workshop gratis!

Wanneer u na de workshop besluit één van de andere diensten van Dreamwords SEO & Copywriting  af te nemen is de workshop geheel kosteloos!*

Mocht u al gebruik maken van één van de diensten die Dreamwords SEO & Copywriting  aanbiedt, dan kunt u later natuurlijk alsnog gebruik maken van de gratis workshop! Deze wordt dan op een voor u gelegen moment opgezet.

*Het gefactureerde bedrag van de workshop wordt verrekend met daarop volgende bedragen

Praktische informatie

De SEO2Go workshop is interactief en vindt in een door u gekozen en besproken ruimte plaats. Deze ruimte moet beschikken over een projector of beamer, een projectievlak en een flipover met toebehoren.

Om het geheel overzichtelijk te houden is er een maximale deelname van 10 personen per workshop. Indien u meer personen wilt laten deelnemen, kunt u in overleg met Dreamwords SEO & Copywriting  meerdere dagdelen boeken tegen een aantrekkelijke prijs. De kosten per dagdeel zijn € 100,- exclusief reiskosten.

Vul onderstaand contact formulier voor meer informatie in of bel direct voor een afspraak 06-407 299 45