Het succes van blogs

Blog | Dreamwords SEO & CopywritingHet starten van een zakelijke blog kan u veel media aandacht opleveren. Het is een zeer krachtige vorm van Social Media die bezoekers naar uw website kan trekken en uw product of dienst een betrouwbare en professionele uitstraling te geven. Een blog bijhouden is echter behoorlijk tijdrovend en veel ondernemingen vragen zich af welke onderwerpen aanslaan en hoe ze dit aan moeten pakken.

Doelstellingen Blogs

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen wat u wil bereiken met een blog. Is het doel om hoger te scoren in de zoekmachine van Google en Bing? Moeten er meer sales uit voortvloeien? Of gaat het om meer of een betere merk- en naamsbekendheid?

Al deze doelen vragen om een geheel eigen aanpak en Dreamwords SEO & Copywriting weet welke aspecten dan aan bod moeten komen. Ook is planning en continuïteit van zeer groot belang. Daarnaast behoren blogs uniek en interessant te zijn om zo bezoekers geboeid en toegewijd te houden. Marktonderzoek en het leveren van actuele informatie is daarom cruciaal voor het schrijven van zakelijke blogs.

Promotie van uw blog

Dreamwords SEO & Copywriting schrijft uw blogs voor u én kan intern medewerkers aansturen en opleiden om deze zelf te ontwikkelen en publiceren. Een goede zakelijke blog levert veel bezoekers op, vooral als deze vanwege hun unieke en belangwekkende informatie op andere sites geplaatst worden. Op die manier wordt interesse opgewekt voor uw product of dienst via andere kanalen en naast een stijging op de zoekmachine lijsten wekt dit ook nog eens veel vertrouwen. Ook de reacties van anderen die vaak volgen op aanstekelijke onderwerpen kunnen veel voor uw onderneming betekenen.

Uitnodigen tot reageren

Uw blog dient zoveel mogelijk uit te nodigen tot een reactie van andere lezers. Dreamwords SEO & Copywriting  zorgt daarom voor pakkende ‘call-to-action’ buttons. U kunt dan denken aan een vraagstelling, het meedoen aan polls en prijsvragen, het ‘liken op Facebook’ of abonneren op een nieuwsbrief of seminar. Er zijn talloze mogelijkheden waarmee een blog de bezoekers naar uw website kan trekken.

Meer informatie over de werkwijze van Dreamwords SEO & Copywriting