De juiste woorden

Het succes van een website wordt vaak afgemeten aan hoe hoog deze in zoekmachines als Google en Bing verschijnt. Een belangrijke manier om zo’n toppositie te verkrijgen is onder andere het gebruik van bepaalde zoektermen op uw website.  Maar hoe komt u aan die woorden en hoe stijgt u boven uw directe concurrenten uit?

Dreamwords SEO & Copywriting vindt voor u de juiste zoekopdrachten en selecteert deze na een trefzekere analyse. Aan de hand van het zoekgedrag van de eerder vastgestelde doelgroep wordt een effectief stappenplan toegepast.

Stappenplan

  • Onderzoek: Zowel intern als extern wordt een diepgaand onderzoek gestart om alle gegevens te vinden die over de onderneming, product of dienst bekend zijn.
  • Analyse & selectie: Vaststellen welke termen de doelgroep momenteel gebruikt om de betreffende producten of diensten te vinden.
  • Implementatie: Het implementeren van relevante zoekwoorden in de teksten zonder uit het oog te verliezen hoe de klant wenst te worden aangesproken. Daarbij dient de kwaliteit van de teksten te worden gewaarborgd.
  • Optimalisatie: Eventuele bijsturing van de zoektermen aan de hand van gemeten effecten.
  • Evaluatie: Resultaten van de eerder bepaalde nulmeting en de nieuwe opzet vergelijken. Hieruit volgt een rapportage met uitkomsten.

Online Marketing Strategie

Naast de zoekmachine optimalisatie is het van belang dat de algemene marketing strategie gehanteerd blijft. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van de teksten van hoog niveau zijn en dat alle handelingen worden gericht op het geboeid houden van de bezoeker. Dreamwords SEO & Copywriting kan haar schrijfstijl aanpassen naar elk gewenst project, wat leidt tot vertrouwen bij de klant voor uw onderneming.

Meer informatie over de werkwijze van Dreamwords SEO & Copywriting